5 tips voor Online Condooms Bestellen

Condooms zijn dus bij uitstek geschikt om online aan te schaffen.  Het kopen van condooms gaat jammer genoeg nog vaak gepaard met enige schaamte, dus online met het gemak van je luie stoel kun je eigenlijk alles kopen. Hieronder volgen vijf tips voor het online condooms bestellen.
  1. Prijs is belangrijk. Zorg ervoor dat je een goed idee hebt wat de condooms die je online wilt bestellen in een normale winkel kosten. Je komt dan niet voor verassingen te staan.
  2. Vergelijk prijzen. Dat is het mooie van online condooms bestellen. Je kunt eenvoudig prijzen vergelijken van verschillende winkels zonder je huis te hoeven verlaten. Zorg wel dat je in de vergelijking eventuele verzendkosten meeneemt. Het is zo zonde als je bij het betalingsproces ineens € 6,75 verzendkosten moet betalen, waar je geen rekening mee hebt gehouden.
  3. Prijs is niet alles! Dat klinkt voor de hand liggend, maar moet toch nog even genoemd worden. Ik bestel altijd liever bij een website die vertrouwen uitstraalt dan bij een site die misschien goedkoper is, maar waar ik eigenlijk niet zeker weet of ik mijn bestelling wel krijg.
  4. Check de levertijd. Bij het online condooms bestellen is levertijd belangrijk. Je bestelt ze omdat je ze nodig hebt en dat is over het algemeen niet volgende maand of zelfs volgende week.
  5. Kies een site die een ruime keuze heeft. Zoals eerder gezegd kan een site goedkoop zijn, maar dan ben je er nog niet. Je wil wel graag online condooms bestellen die voor jou het beste zijn. ‘One size fits all’ (in de ruimste zin), gaat hier niet op.
De bovenstaande 5 tips is maar een kleine greep uit de mogelijke tips voor het online condooms bestellen. Ze gelden eigenlijk niet alleen voor het online condooms bestellen, maar voor alle online bestellingen. Omdat het een stuk makkelijker is om online te bestellen, is het ook makkelijker om fouten te maken of niet goed na te denken bij het bestellen. Pas dezelfde tactieken toe als bij normale winkels en denk dan nog eens goed na over bovenstaande tips.

Online (condooms) bestellen is een fluitje van een cent, maar moet dus met beleid gedaan worden. Bestel je echter eenmaal online, dan wil je nooit meer anders.
© and Database Right: Futura Medical plc 2014. All rights reserved
Winkelmandje

Main sections