Kan ik Anoniem Condooms Bestellen?

Ja dat kan, alhoewel, wat is anoniem? Condooms anoniem ontvangen is geen probleem. Maar om je order te kunnen verwerken en afleveren hebben wij je gegevens nodig. Dus in die zin is het niet helemaal anoniem.

Eigenlijk kun je alleen helemaal anoniem condooms kopen bij een condoomautomaat. In een winkel kan dit al helemaal niet, want je zult altijd je condooms ergens moeten afrekenen en vooralsnog kan dit eigenlijk niet zonder langs een kassa te moeten waar iemand zit.

Kan ik anoniem condooms bestellen?

Online heb je al wel weer wat meer mogelijkheden. Helemaal anoniem condooms bestellen zal niet gaan. Je moet altijd je betalingsgegevens opgeven en je moet een adres opgeven waar de bestelling naartoe gestuurd moeten worden. 

De vraag moet dus eigenlijk anders gesteld worden. Dus niet: ‘Kan ik anoniem condooms bestellen?’, maar eerder ‘Kan ik condooms ontvangen zonder dat iemand anders dit weet of ziet?’. Het antwoord op de tweede vraag is ‘Ja’. Het gaat er eigenlijk helemaal niet om of iemand in de winkel weet of je condooms bestelt. Je wil echter niet dat je ouders, familie, collega’s of huisgenoten weten dat je condooms hebt besteld.

Een goede integere online condoom shop zal ervoor zorgen dat aan de buitenkant van het pakje of envelop niet te zien is dat er condooms in zitten. En dat is eigenlijk wat je wil bij het anoniem condooms bestellen. Het gaat namelijk niemand anders iets aan wat jij bestelt, dus waarom zou dat op het pakje of de envelop moeten staan? Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de bestelling van condooms, maar voor alles wat je online bestelt. Het gaat niemand iets aan wat er voor jou wordt afgeleverd.

Om het afleverproces nog anoniemer te maken kan de online shop ervoor zorgen worden dat de enveloppen of pakketjes gewoon door de brievenbus kunnen of dat er niet voor getekend hoeft te worden. Bij het tekenen is namelijk vaak zichtbaar wie de afzender is. Als jij niet aanwezig bent bij aflevering kan iemand anders voor je tekenen en dan zien wie de afzender is. Dat wil je niet als je anoniem een bestelling doet.

De meest anonieme manier om een bestelling te ontvangen is dus met een neutrale verpakking en zonder tekenen. Zonder de envelop of het pakket te openen weet dus niemand wat er in zit. En zo hoort het.

© and Database Right: Futura Medical plc 2014. All rights reserved
Winkelmandje

Main sections