Waar bestel jij je condooms?

Even een serieuze vraag. Waar bestel jij je condooms? Of koop je ze nog steeds in de supermarkt?

Voor de duidelijkheid, er is niets mis met het kopen van condooms in een winkel zoals de supermarkt of bij de drogist. Ik hou echter van gemak en doe als het kan al mijn inkopen op het internet. Waarom zou ik op de fiets of in de auto moeten stappen om naar een winkel te gaan als ik ook gewoon vanuit huis dezelfde of nog betere producten op het internet kan kopen.

Ik ben het er mee eens dat je sommige artikelen moet zien, voelen of passen. Dat staat buiten kijf. Maar bij herhaalaankopen (dus hetzelfde product) hoef je eigenlijk de deur niet uit. Op het internet kun je eigenlijk alles kopen voor vaak een betere prijs met een ruimere keuze.

Condooms hoef je dus niet in de winkel te kopen. Condooms bestellen gaat met gemak via het internet. Er zijn webshops die ze erbij verkopen, zoals drogisterijen of supermarkten. Er zijn ook webshops die gespecialiseerd zijn in het verkopen van condooms.
Bij deze gespecialiseerde shops heb je dus keuze uit verschillende merken, maten en type condooms. Dat is fijn, dan kan je precies uitzoeken wat jij wil. Een gewone winkel heeft vaak deze keuze niet en verkoopt alleen de meest populaire condooms. Wat heb je eraan als ze alleen aardbeien- en chocoladesmaak verkopen terwijl jij liever vanille hebt?

Condooms kopen in een winkel is een stuk minder anoniem dan condooms bestellen via het internet. Iedereen in de supermarkt kan zien wat jij in je karretje of mandje hebt. Nu maakt dat niet veel uit, maar niet iedereen voelt zich daar even gemakkelijk bij. Condooms bestellen via het internet veroorzaakt geen ongemakkelijk gevoel want niemand ziet dat jij ze koopt. En op het moment van afleveren zitten ze in een neutrale verpakking. Zelfs als je oma de post aanneemt of het pakje aanneemt, weet ze nog niet wat jij hebt besteld. Ik kan me indenken dat dat geruststellend is.

Welke reden je ook hebt om condooms te bestellen via het internet, het is en blijft een ontzettend gemakkelijke optie. 
© and Database Right: Futura Medical plc 2014. All rights reserved
Winkelmandje

Main sections