Waar moet je op letten als je condooms wilt bestellen?

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om condooms online te bestellen en het is makkelijk in te zien waarom. Wanneer je een ervoor kiest condooms online te bestellen, kun je makkelijk prijzen en aanbod vergelijken met maximale discretie. Er zijn wel enkele dingen waar je op moet letten wanneer je condooms online wilt bestellen. We zetten de voordelen voor je op een rij.
 
Is de website betrouwbaar?
De meeste websites waar je condooms kan bestellen zijn best betrouwbaar, maar het loont toch even de moeite om na te gaan of je wel bij een website bent die echt te vertrouwen valt. Ziet de website er professioneel en goed onderhouden uit, dan is dat alvast een goed teken.
Vraag eventueel aan vrienden wat hun ervaring is met het bestellen van condooms online. Welke websites gebruiken zij en waren ze tevreden over de prijs, de verzending en de kwaliteit?
 
Worden er verzendkosten gerekend?
De verzendkosten van kleine pakketjes zoals condooms zijn vaak niet erg hoog, maar je moet er wel rekening mee houden wanneer je de prijzen van verschillende websites vergelijkt. Misschien vraagt de ene website wel meer verzendkosten dan de andere en is hij daardoor toch niet de goedkoopste. Het is ook handig om de verzendingsmethode na te gaan zodat je ongeveer kan schatten hoe lang je pakketje onderweg zal zijn. In veel gevallen kun je trouwens gratis verzending krijgen vanaf een bepaalde prijs of afname.
 
Heb je de beste prijs gevonden?
Het loont zonder twijfel de moeite om verschillende websites met elkaar te vergelijken en niet gewoon de eerste de beste te nemen. Condooms bestellen kan je namelijk op heel veel websites, de prijzen kunnen verschillen. Vooral wanneer je naar een specifiek product op zoek bent dat misschien niet elke winkel heeft, loont het de moeite om te letten op de prijs.
 
Hoe worden de condooms verzonden?
Dit is erg belangrijk wanneer je discreet condooms wilt bestellen. Kijk altijd even hoe de condooms precies worden verzonden. De meeste websites weten wel dat hun klanten een discrete verpakking op prijs stellen. Het is dus aan de buitenkant van de envelop of het pakket niet te zien dat het om condooms gaat.
© and Database Right: Futura Medical plc 2014. All rights reserved
Winkelmandje

Main sections