Waar vind je de beste condooms?

Er zijn heel wat plekken waar je condooms kan kopen, maar de vraag is natuurlijk waar je de allerbeste condooms kunt vinden (voor de allerbeste prijs, uiteraard) . We hebben de afwegingen, de voordelen en nadelen voor je op een rijtje gezet.
 
Optie 1: de supermarkt
In de meeste supermarkten kan je condooms kopen, maar het aanbod is vaak niet erg groot. Als je gewoon even boodschappen gaat doen en ook wat condooms nodig hebt, is het wel zo makkelijk om dan gelijk condooms mee te nemen. Sommige mensen, vooral tieners, voelen zich ongemakkelijk bij het uitkiezen van condooms in de supermarktrekken, want je weet natuurlijk nooit wie je tegenkomt in de supermarkt.
Het aanbod in de supermarkt is niet heel uitgebreid, vaak hebben ze alleen de meest gangbare soorten. Ben je op zoek naar iets speciaals dan kun je beter terecht bij de drogisterij of de webwinkels.

Wil je toch een doosje meenemen uit de supermarkt zonder dat je je buurvrouw tegenkomt bij de kassa?
Koop je condooms discreet bij de supermarkt met de zelfscan. Nu maar hopen dat je geen controle krijgt ;).
 
Optie 2: automaten
Tegenwoordig vind je condoomautomaten op allerlei plaatsen. Een enkele keer vind je een condoomautomaat gewoon op straat. Meestal vind je ze in bars, clubs of andere uitgaansgelegenheden in de toiletten. Meestal heb je gewoon snel een condoom nodig wanneer je gebruik gaat maken van een automaat, dus dan is het niet erg dat de keuze beperkt is. Het voordeel van een condoomautomaat is dat je condooms kunt kopen zonder dat je speciaal naar een winkel hoeft te gaan en het is anoniem. Condooms uit een automaat zijn vaak wel iets duurder.
 
Optie 3: de drogisterij
De meeste drogisterijen bieden een uitgebreid assortiment aan condooms en glijmiddelen. Ook kun je bij de drogist om advies vragen wanneer je op zoek bent naar de juiste condooms voor jezelf of je partner. Bij de drogist vind je verschillende merken, van de bekende merken zoals Durex tot het eigen merk van de drogist. Hoe kies je dan voor het beste condoom? Voor de betrouwbaarheid maakt het niet uit welk merk je kiest, alle merken moeten voldoen aan dezelfde standaard en houdbaarheidsdatum. Het gaat dus puur om je eigen wensen, zoals de maat, geur en smaak, ribbels of glad en bijvoorbeeld de prijs.

Optie 4: online
Deze laatste mogelijkheid is voor veel mensen de makkelijkste. Online kun je makkelijk merken, prijzen en aanbieders vergelijken. Het aanbod is enorm en je kunt discreet condooms kopen. Het aanbod van een gespecialiseerde voorbehoedsmiddelen website is zo veel groter dan in de supermarkt of bij een automaat. Wanneer je online condooms koopt mis je natuurlijk wel het advies van de drogist. Sommige webwinkels lossen dit op met een FAQ of zelfs een live chat. Zo kun je toch je vragen stellen en nog anoniem ook.

Waar je je condooms ook koopt, de beste condooms zijn degene die je gebruikt ;).
© and Database Right: Futura Medical plc 2014. All rights reserved
Winkelmandje

Main sections